Ny uppfinning! Trevägsrödljus med tillbakaknapp åt varje håll!

Detta är alltså en riktigt kompakt version av en trevägskorsning där man kan åt varje håll välja vilket håll du vill åka och tillochmed välja att åka tillbaka. Tillbakaknapp kräver att alla tre cellerna ska modifieras vilket kräver mycket extra rum. Men trotts det så är den väldigt kompakt.

 

Här är kopplingen, bilden ovan är med en box runt, om man ska ha den under marken så kan ramen också tas bort och göra den 1 block mindre på varje sida.

 

Jämförelse med dom andra likadana fast utan tillbakaknapp.

Rödljus med transport support!

Har börjat ta fram en ny design på INPUT i ett rödljus där det finns plats för att ha en transportvagn med sig överallt i staden ifall dessa är installerade :)

Mer kompakt tre-cells rödljus!

Jag har suttit i nån timme och försökt hitta ett kompaktare sätt att göra det mest avancerade rödljuset jag kommit på så jag kom fram till detta. Ett 100% säkert rödljus på endast en 11x8x4 yta.

 

Nya design och storlek jämför med under som är RoadPorts första rödljus.

 

Detta är ett praktiskt exempel på hur rödljusen med samma teknik ser ut idag på servern, ovan och under går efter exakt samma tre cells teknik som vi använder dock har ovan en ny input som gör att den kan bli kompaktare men också att man är tvungen att trycka framåt under tiden man trycker på ett håll.

 

Här är hela kopplingen för den nya designen jämfört med under...

 

Ja, detta rödljuset med exakt samma teknik har två våning kontrollrum och går mer är 9 block ner i marken medans det andra går 4 block ner.

Nirethia är på G igen med nya rödljus och murbanor!

Här är ingångsrödljuset till muren via Roadport

 

 

Efter man valt vilket håll man vill åka så kommer man hit där spåren ändras automatiskt.

Inte finaste rödljuset men det är inne i en mur, det ska se lite rötet ut :D

 

Här är vägarna upp i muren för man vill ju inte åka längst ner!

 

När man väl kommit upp till näst högsta våningen så börjar man åka rakt där det finns rödljus överallt där man kan åka ner ut eller ner och iväg till t.ex Rithill eller en annan stad utanför murarna.

 

Så helt enkelt så fungerar muren nu som en utlandsvägsväljare som Roadport är just nu.

Vad som kommer hända med Roadport vet jag inte än men den lär inte behövas efter detta bygget.

Namn för Galax 3 är satt!

Namnet för Galax 3 har varit en gåta lääääänge och vi har varit väldigt osäkra på hur vi skulle bestämma ett namn så jag tog kontakt med en gammal namngivare vid namn Eeken som också kommit på namnen för Nirethia och Avalon.

 

Namnet för Galax 3 är nu Norendor!

Bygger tillbaka Nirethias köpcenter!

Nirethias köpcenter rivdes för bygget av en kyrka på samma ställe men precis efter rivningen så börjades vägen till Avalon byggas och därefter så lades all kraft på Avalon vilket resulterade i att kyrkan aldrig byggdes.

 

Så nu, två år senare så bygger vi tillbaka den byggnaden som blivit så nostalgisk för oss! :)

Nirethia i brand!

Såhär mycket ospridbar eld har dragit över Nirethia under den tiden vi varit i Avalon D:

Kungafamiljen var på besök på 90gQ!

Här ser vi kungafamiljen som tar ett bad i en fontän :)

Nya järnvägsspår planeras i den nya galaxen!

Transportväg byggs!

Transportväg till nya galaxen byggs just nu och tar extrem lång tid pågrund av denna designen som ska hålla monster borta från transportvägen(Vänster) och i framtiden kommer antagligen trafikvägen(Höger) också få sånt skydd :)