Nirethia i brand!

Såhär mycket ospridbar eld har dragit över Nirethia under den tiden vi varit i Avalon D:

Kungafamiljen var på besök på 90gQ!

Här ser vi kungafamiljen som tar ett bad i en fontän :)

Herrgårdsprojekt i nya galaxen!

Jag och Tydhh har äntligen börjat ta fart och bygga på det stora herrgårdsprojektet i den nya galaxen! Den förväntas bli runt 75 block lång, 60 block bred och åtminstone två våningar!

 

Förhoppningsvis blir det en fin ögonsten till nya galaxen! (Antagligen inte)

 

Nya järnvägsspår planeras i den nya galaxen!

Transportväg byggs!

Transportväg till nya galaxen byggs just nu och tar extrem lång tid pågrund av denna designen som ska hålla monster borta från transportvägen(Vänster) och i framtiden kommer antagligen trafikvägen(Höger) också få sånt skydd :)

Nya järnvägsplaneringar för Galax 3!

Gröna pricken är där man kommer ut via portalen! :)

Nya galaxen!

På 90gQ nu så har byggandet av en tredje galax påbörjats! För er som inte vet så kallar jag Nirethia och Avalon som de två andra galaxerna pågrund av att det är stora städer med små städer runt dom.

 

90gQ:s Minecraft server fyller tre år!

Idag för tre år sen startade 90gQ:s Minecraft server som en kompis server. Idag har den gått stora längder! Så grattis! :D

 

Tack för fortsatt stöd genom detta äventyret! :D

Bläckfiskar!

När man inte behöver dom ;_;

Vinnaren av Lotteriet denna vecka var PenguinKN! med nr.10

Jag PenguinKN blev den lyckligt lottade denna vecka med nummer 10, Vinnaren får 64 diamanter och chans att klicka på en knapp för extra diamanter upp mot 16st. Vid mitt tryck väntade jag  ivrigt och hoppades på 16 diamanter. Sagt och gjort kommer siffran 16 upp, jag hade just nu 80 diamanter vunna och möjligheten att komma ifrån 80 diamanter rikare.


Jag Spelade hårt med attityd och spelade Kvitt eller dubbelt, antingen får jag hela 160!! diamanter ELLER så förlorar jag ALLA diamanter. Man fick välja mellan Cirkel eller Kryss med 50% chans att vinna. Jag valde Kryss med god anda! Hör och häpnad Kryss visas upp på rutan och jag är nu uppe i hela 160 diamanter! jag valde att köra på 2 gånger till och lyckas även då få mina diamanter dubblade, jag var då uppe i 640 diamanter och daniel hördes vara helspänd om att förlora så många diamanter och vara långt mycket längre ifrån sitt mål på 9000 diamanter.

Adrinalinet sprutade i mig och jag ville fortsätta köra kvitt eller dubbelt! Jag valde Cirkel denna gång och Kryss kommer upp och jag miste just 640 diamanter, man glad är jag ändå ;>

 

Länk till händelsen som det hände: http://www.youtube.com/watch?v=tp1Zbu6zIUc